Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση βάσης δεδομένων Reaxys

20/01/2020, 10:00 - 13:00

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης και ο εκδοτικός οίκος Elsevier διοργανώνουν σεμινάριο γνωριμίας και επίδειξης της βάσης δεδομένων Reaxys. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Μέλη ΔΕΠ και ερευνητές της χημείας και των συναφών επιστημών.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου η εκπρόσωπος του Elsevier θα διδάξει τους χρήστες πώς να χρησιμοποιούν το Reaxys, διευκολύνοντας την πλήρη κατανόηση της χρηστικότητάς του.

  • Το Reaxys έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τη ζήτηση για ταχεία πρόσβαση στη σχετική βιβλιογραφία, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, των πειραματικών διαδικασιών και των δεδομένων σχετικά με την ιδιότητα και την αντίδραση ουσιών.
  • Το Reaxys δίνει πρόσβαση σε ακριβείς οδούς σύνθεσης ουσιών με ολοκληρωμένες συνδέσεις με δημόσιες και ιδιόκτητες βάσεις δεδομένων για τη διαθεσιμότητα ουσιών.
  • Το Reaxys προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου / αποτελεσματικότητα που επιτυγχάνεται στην τρέχουσα ροή εργασιών κατά την αναζήτηση αντιδράσεων.
  • Το Reaxys προσφέρει πρόσβαση σε ροές εργασίας που έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε αίθουσες διδασκαλίας με προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Θυμίζουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί περίοδος δοκιμαστικής πρόσβασης για το χρονικό διάστημα 02 Δεκεμβρίου 2019 έως 31 Μαΐου 2020, η οποία είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας https://new.reaxys.com.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20/01/2020
Ώρα:
10:00 - 13:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Elsevier

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα Α.Χ. Παγιατάκη, Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Ελλάδα + Χάρτης Google