Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ASBMB (American Society for Biochemistry and Molecular Biology) προσφέρει στους ερευνητές του Πανεπιστημίου μας δωρεάν πρόσβαση στο περιοδικό Journal of Lipid Research μέχρι το τέλος του 2015. Η δωρεάν πρόσβαση δεν ισχύει μόνο για τα τεύχη του τρέχοντος έτους, αλλά ξεκινά από το πρώτο τεύχος του έτους 1959.

Υπενθυμίζουμε ότι η ASBMB παρέχει δωρεάν πρόσβαση και στα περιεχόμενα του περιοδικού Journal of Biological Chemistry.

Σημειώνεται ότι κάθε ηλεκτρονική υπηρεσία τρίτων που παρέχει η ΒΚΠ διέπεται από όρους και συνθήκες (Terms & Conditions) οι οποίοι πρέπει να τηρούνται από τους χρήστες. Για το σκοπό αυτό κάθε χρήστης πρέπει να τους λαμβάνει υπόψη και να τους αποδέχεται πριν προχωρήσει σε χρήση της υπηρεσίας αυτής (π.χ ηλεκτρονικά περιοδικά, online βάσεις δεδομένων, κλπ), όπως επίσης και τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν. 2121/93).

Απαγορεύεται η κατάχρηση ή μη σύννομη χρήση όλων των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ΒΚΠ (όπως π.χ η συστηματική αποθήκευση του πλήρους περιεχομένου τευχών ηλεκτρονικών περιοδικών, η με οποιοδήποτε τρόπο διάθεση αυτού του ηλεκτρονικού υλικού σε άλλους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες εντός ή εκτός της χώρας, κλπ).