Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσθήκη νέων τίτλων βιβλίων μέσω του Προγράμματος Εύδοξος

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η βιβλιογραφική επεξεργασία 565 νέων τίτλων βιβλίων, που αντιστοιχούν σε 3.300 περίπου αντίτυπα, και οι οποίοι εμπλουτίζουν σημαντικά την έντυπη συλλογή της ΒΚΠ.

Πρόκειται για βιβλία που προμηθεύτηκε η ΒΚΠ με δαπάνες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, μέσω του συστήματος Εύδοξος (όπως ορίζεται στην παράγραφο 1 του άρθρου 37 του ν. 4009/2011, Α΄ 195). Με το πέρας της επεξεργασίας τους τα βιβλία αυτά εντάχθηκαν στις κατηγορίες συνήθους χρήσης της συλλογής της ΒΚΠ και δανείζονται κανονικά από τα μέλη της ΒΚΠ για 15 ημέρες με δικαιώμα ανανέωσης. Τα βιβλία αυτά καλύπτουν ανάγκες όλων των χρηστών της ΒΚΠ και όχι μόνο των επί πτυχίω (ν+2) φοιτητών ή των φοιτητών που εισάγονται με κατατακτήριες εξετάσεις, όπως γίνεται μέσω άλλης δράσης του συστήματος Εύδοξος.

Η βιβλιογραφική επεξεργασία έγινε από το Τμήμα Προσκτήσεων, Τεκμηρίωσης & Βιβλιογραφικής Ενημέρωσης της ΒΚΠ και ολοκληρώθηκε σε συντομότερο χρονικό διάστημα από το προβλεπόμενο από το Υπουργείο.

Leave a Reply