Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διανομή συγγραμμάτων Ευδόξου – Χειμερινό 2022

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι η διανομή συγγραμμάτων του Ευδόξου αναστέλλεται προσωρινά λόγω φόρτου αιτημάτων (άνω των 1300) και θα επανέλθει άμεσα μόλις αποσυμφορηθεί και εξυπηρετηθούν τα ήδη υπάρχοντα αιτήματα.

Σε περίπτωση που έχετε κάνει ήδη αίτηση στη Βιβλιοθήκης για παραλαβή συγγραμμάτων μπορείτε είτε να περιμένετε να ειδοποιηθείτε από το προσωπικό μας για την παραλαβή τους, είτε να απευθύνεστε σε άλλα σημεία διανομής στο κέντρο της πόλης (Gotsis, Discover, To Δόντι, Πολύεδρο, κ.α.). Το ίδιο μπορούν να κάνουν όσες/όσοι βλέπουν στο σύστημα Εύδοξος ότι τα βιβλία που τις/ους ενδιαφέρουν διατίθενται από εμάς.

Το προσωπικό μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετηθούν όλες/οι οι φοιτήτριες/ες το ταχύτερο δυνατόν. Για την πρόοδο σε αυτό το ζήτημα θα βγει σχετική ανακοίνωση την ερχόμενη Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει ως σημείο διανομής συγγραμμάτων του Ευδόξου. Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2022.

  1. Τα συγγράμματα που θα επιλεγούν από τους φοιτητές/τριες πρέπει να αντιστοιχούν στα μαθήματα εκείνα που έχουν συμπεριλάβει στη δήλωση του εξαμήνου.
  2. Οι φοιτητές/ριες μπορούν να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους και να λαμβάνετε σειρά προτεραιότητας για παραλαβή των συγγραμμάτων είτε με φυσική παρουσία είτε τηλεφωνικά στο 2610969621, καθημερινά από 9:00 ως 13:00. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση του PIN.
  3. Για την παραλαβή συγγραμμάτων μπορούν να προσέρχονται στη Βιβλιοθήκη καθημερινά από 9:00 ως 18:00, αφού πρώτα έχουν ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα των συγγραμμάτων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι φοιτητές/ριες μπορούν να επισκέπτονται στη σελίδα του Ευδόξου για να ενημερώνονται αν, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων, έχει αλλάξει το σημείο διανομής του συγγράμματος που θέλετε.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.