Για την παραλαβή διδακτικών συγγραμμάτων του Ευδόξου από τη ΒΚΠ οι φοιτήτες/ριες θα πρέπει να συμπληρώνουν ένα επιπρόσθετο αίτημα (μετά τη δήλωση στον Εύδοξο) και να ειδοποιούνται από το προσωπικό της Βιβλιοθήκης, ώστε να έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασίa, να μειώνεται ο χρόνος εξυπηρέτησης και να αποφεύγονται οι ουρές και ο συνωστισμός. Μην προσέρχεστε για την παραλαβή τους, εάν δεν έχετε λάβει πριν ειδοποίηση από το προσωπικό μας.

Προσωρινά η διανομή έχει ανασταλεί λόγω φόρτου αιτημάτων (άνω των 1300 τις πρώτες πέντε ημέρες) και θα επανέλθει άμεσα μόλις αποσυμφορηθεί.

Μπορείτε να απευθύνεστε σε άλλα σημεία διανομής στο κέντρο της πόλης (Gotsis, Discover, To Δόντι, Πολύεδρο, κ.α.), ακόμη και για βιβλία που εμφανίζεται στο σύστημα Εύδοξος ότι διατίθενται από εμάς.

Σε περίπτωση που έχετε κάνει ήδη αίτηση στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης για παραλαβή συγγραμμάτων μπορείτε είτε να περιμένετε να ειδοποιηθείτε από κάποιον υπάλληλο για την παραλαβή τους είτε να απευθυνθείτε σε κάποιο άλλο σημείο διανομής για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Το προσωπικό μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετηθούν όλες/οι οι φοιτήριες/ες το ταχύτερο δυνατόν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στον “Εύδοξο” στο τηλέφωνο του γραφείου αρωγής (215 215 7850).

Οι φοιτήτριες/ές μπορούν να παραλαμβάνουν βιβλία όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα εξής κτίρια:

  1. Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, Ρίο
  2. Παράρτημα Κουκούλι
  3. Παράρτημα Μεσολόγγι

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων. Τα συγγράμματα που θα επιλεγούν πρέπει να αντιστοιχούν στα μαθήματα εκείνα τα οποία οι φοιτητές έχουν συμπεριλάβει στη δήλωση μαθημάτων του εξαμήνου.