Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δοκιμαστική πρόσβαση στο Journal of Visualised Experiments

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι διατίθεται στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πατρών δωρεάν πρόσβαση στο JoVE Video Journal και σε όλες τις συλλογές JoVE Science Education, συνολικά 9.000 επιστημονικά βίντεο άρθρα και 690 εκπαιδευτικά βίντεο, μέχρι τις 18 Απριλίου 2019.

To JoVE (Journal of Visualised Experiments) παρέχει ποιοτικές λύσεις για την προώθηση της έρευνας και της επιστήμης με τη δημιουργία και τη δημοσίευση βίντεο επιστημονικών πειραμάτων από τα κορυφαία εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.

Ο έλεγχος πρόσβασης, όπως συνηθίζεται, γίνεται με αναγνώριση διευθύνσεων δικτύου (IP recognition).

Σημειώνεται ότι κάθε ηλεκτρονική υπηρεσία τρίτων που παρέχει η ΒΚΠ διέπεται από όρους και συνθήκες (Terms & Conditions) οι οποίοι πρέπει να τηρούνται από τους χρήστες. Για το σκοπό αυτό κάθε χρήστης πρέπει να τους λαμβάνει υπόψη και να τους αποδέχεται πριν προχωρήσει σε χρήση της υπηρεσίας αυτής (π.χ ηλεκτρονικά περιοδικά, online βάσεις δεδομένων, κλπ), όπως επίσης και τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν. 2121/93).

Απαγορεύεται η κατάχρηση ή μη σύννομη χρήση όλων των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ΒΚΠ (όπως π.χ η συστηματική αποθήκευση του πλήρους περιεχομένου τευχών ηλεκτρονικών περιοδικών, η με οποιοδήποτε τρόπο διάθεση αυτού του ηλεκτρονικού υλικού σε άλλους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες εντός ή εκτός της χώρας, κλπ).