Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απομακρυσμένη πρόσβαση στην ICAP Data.Prisma

Λόγω της παράτασης των μέτρων αποτροπής του κορωνοϊού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι εφικτή η απομακρυσμένη πρόσβαση στον σταθμό εργασίας για την αναζήτηση στη βάση ICAP Data.Prisma μέσω TeamViewer. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για χρήση της βάσης, το οποίο αφορά δίωρη συνεδρία μέσω Teamviewer. Αναλυτικά:

  • Η αίτηση γίνεται μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ΒΚΠ στην οποία μπορούν να επιλέγουν το θέμα “Τηλε-σύνδεση με ICAP Data.Prisma”.
  • Οι χρήστες θα πρέπει να δηλώνουν το ιδρυματικό τους email (@upatras.gr, @upnet) υποχρεωτικά.
  • Μόλις υποβληθεί η αίτηση, τότε ένα μέλος του προσωπικού μας θα επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο χρήστη προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ραντεβού.
  • Ο χρόνος παροχής της υπηρεσίας είναι μεταξύ 09.00 και 14.00.
  • Συνιστάται οι χρήστες να έχουν ρυθμίσει τον τρόπο μεταφόρτωσης των αρχείων, π.χ. μέσω ενός απομακρυσμένου δίσκου αποθήκευσης (GDrive, DropBox, κλπ.)
  • Στην περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα, η δίωρη συνεδρία μπορεί να ανανεώνεται.

Η τηλε-σύνδεση γίνεται στη νέα έκδοση της πλατφόρμας ICAP Data.Prisma και στον σύνδεσμο https://bit.ly/3vXhwJm μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο χρήσης για το νέο περιβάλλον που αντικαθιστά το “Cognos Workspace Advanced”. Με τη νέα αυτή έκδοση, η ICAP Data.Prisma πλέον υποστηρίζεται από την τελευταία έκδοση του Business Analytics Tool “IBM Cognos 11”. Η νέα αυτή τεχνολογία λύνει προηγούμενα τεχνικά θέματα (ταχύτητα, ασφάλεια, συμβατότητα), αλλά διαθέτει και περαιτέρω δυνατότητες. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τις βελτιώσεις και τις προσθήκες της νέας έκδοσης εδώ.