Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καλοκαιρινό ωράριο ΒΚΠ

Σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή για το κοινό για το διάστημα από 8 έως και 19 Αυγούστου 2022. Έως τις 29 Αυγούστου το ωράριο της ΒΚΠ για την εξυπηρέτηση του κοινού είναι 08:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, οι νέοι δανεισμοί και οι ανανεώσεις έχουν πρώτη ημερομηνία επιστροφής τις 12 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ τα αιτήματα για ανανεώσεις ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε πως τα αιτήματα ανανέωσης γίνονται τηλεφωνικά στο 2610969621.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε τη δράση “Καλοκαιρινό ραντεβού με ένα βιβλίο”. Πρόκειται για ένα ένα ειδικό τμήμα με επιλεγμένα μυθιστορήματα από τη συλλογή μας για να σας συντροφεύσουν φέτος το καλοκαίρι. Τα βιβλία αυτά θα διατίθενται για το επαυξημένο χρονικό διάστημα των τριών μηνών, ώστε να μπορέσετε να τα έχετε στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια που θα βρίσκεστε μακριά από το Πανεπιστήμιο. Όσες και όσοι είστε τολμηρες/οί, σας αρέσει το μυστήριο ή, απλά, αναποφάσιστες/οι σας περιμένουν τα βιβλία-έκπληξη: θα τα βρείτε στην προθήκη καλυμμένα με περιτύλιγμα που κρύβει το περιεχόμενο.