Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διαδικτυακά σεμινάρια για την πλατφόρμα Web of Science

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Clarivate Analytics (διαθέτης των βάσεων δεδομένων Web of Science και JHCD) ανακοίνωσε την έναρξη μηνιαίων ενημερωτικών διαδικτυακών επιδείξεων που θα φιλοξενούνται από ομάδα εμπειρογνωμόνων αναλυτών. Οι ειδικοί της Clarivate Analytics θα παραδώσουν μια ποικιλία θεματικών σεμιναρίων διάρκειας 45 λεπτών το καθένα, στα οποία θα ενημερωθείτε σχετικά με τις λύσεις που παρέχουν οι παραπάνω βάσεις και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για να κάνετε καλύτερα την εργασία και έρευνά σας. Τα σεμινάρια θα σας διδάξουν πώς να βρείτε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν μέσα από μελέτες περιπτώσεων και παραδείγματα.

Για να δείτε το ημερολόγιο εκδήλωσεων και να εγγραφείτε σε ένα δωρεάν γενικό webinar, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://clarivate.libcal.com/calendar/wos-incites-training. Το ημερολόγιο μπορεί να φιλτράρεται ανά μήνα, γλώσσα και προϊόν της Clarivate. Για το μήνα Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά το σεμινάριο “Νέες δυνατότητες στο Web of Science”.

Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν οι νέες λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης και ανάκτησης πληροφοριών και θα ενισχύσουν τις τεχνικές για την αποτίμηση της έρευνας. Θα μάθετε για τις νέες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο Web of Science, στο Journal Citation Report και στο Incites Benchmark and Analytics. Μπορείτε να εγγραφείτε στην σχετική ιστοσελίδα.

Leave a Reply