Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημιουργική & Επιτελεστική Γραφή

Το σεμιναριακό μάθημα (επιλογής) “Δημιουργική & Επιτελεστική Γραφή” (Creative & Performance Writing) πραγματοποιείται από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών. Απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Πανεπιστήμιου Πατρών. Δεν προσφέρει πιστωτικές μονάδες, χορηγείται όμως βεβαίωση, η οποία μπορεί να συμπεριληφθεί στο παράρτημα πτυχίου του φοιτητή/τριας.

Με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων επιτελεστικής σύνθεσης, γραφής και performance writing πραγματοποιείται με μορφή project σε ένα θέμα διαφορετικό κάθε χρονιά και ολοκληρώνεται με παρουσίαση όσων καλλιτεχνικών – λογοτεχνικών παραγομένων προκριθούν (κείμενα, performances, video perfo) στο πανεπιστήμιο ή σε χώρο της πόλης.

Το μάθημα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη ώρα 12:00  4:00 στη Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ή ώρα 19.30-21.30 στην αίθουσα Τ14 του ΤΕπΕΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών και προσφέρεται μια επιπλέον ώρα φροντιστηριακού εργαστηρίου συγγραφής διαδικτυακά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στο: galani@upatras.gr

Μικρός αριθμός ατόμων, ως ακροατές φοιτητές /τριες, μπορούν να το παρακολουθήσουν μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και άλλοι/ες ενδιαφερόμενοι/νες.