Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόσβαση σε ηλεκτρονικά βιβλία του IOP

Θα θελαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΒΚΠ απόκτησε πρόσβαση σε 80 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων του εκδοτικού οίκου IOP Publishing. Πρόκειται για 70 τίτλους των συλλογών Concise Physics και Expanding Physics των ετών 2017-2018. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους παραπάνω τίτλους στην ιστοσελίδα bit.ly/ebooksRelease4

Οι υπόλοιποι 10 τίτλοι ανήκουν στη συλλογή AAS-IOP Astronomy και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της American Astronomical Society και της IOP Publishing με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας συλλογής βιβλίων αστρονομίας και αστροφυσικής. Όλοι οι τίτλοι προσφέρονται σε αρχεία pdf, mobi και epub, για να διευκολύνεται η ανάγνωση και μέσα από φορητές συσκευές, όπως Kindle και iPads.

Η πρόσβαση στο περιεχόμενο είναι στο διηνεκές, καθώς πρόκειται για αγορά του περιεχομένου αυτού και όχι για συνδρομή, και είναι εφικτή μέσω διευθύνσεων δικτύου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σημειώνεται ότι προς το παρόν στον παραπάνω σύνδεσμο υπάρχουν 8 τίτλοι, καθώς αναμένεται να εκδοθούν στις αρχές του 2019 οι άλλοι 2.