Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενημέρωση καταλόγου βιβλίων του Safari Books Online

Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης διαθέτει συνδρομή σε τίτλους της πλατφόρμας ηλεκτρονικών βιβλίων για την επιστήμη της πληροφορικής ‘Safari Books Online’. η οποία λήγει στις 31/12/2017.

Στα πλαίσια της συνεχούς επικαιροποίησης της λίστας με τίτλους, στους οποίους έχουμε πρόσβαση ως Ίδρυμα για το 2017, θα θέλαμε να μας υποβάλλετε τις προτάσεις σας. Οι προτάσεις σας θα αντικαταστήσουν ήδη υπάρχοντες τίτλους και δε θα προστεθούν στη λίστα. Οπότε συστήνεται να δοθεί η απαραίτητη προσοχή στην επιλογή των τίτλων προς αντικατάσταση ώστε να δημιουργηθεί μια αντιπροσωπευτική συλλογή τίτλων, που θα καλύπτει όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες και απαιτήσεις του διδακτικού και ερευνητικού έργου των Τμημάτων σας.

Στον σύνδεσμο https://www.safaribooksonline.com/topics υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα βιβλία της πλατφόρμας ανά θεματική κατηγορία.

Σας παρακαλούμε όπως μας στείλετε τις προτάσεις σας μέχρι τις 31/07/17, ημέρα Δευτέρα, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου maria@lis.upatras.gr (κα Φραντζή).

Leave a Reply