Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έναρξη υπηρεσίας My Research Dashboard από τον Elsevier

Ο εκδοτικός οίκος Elsevier εγκαινιάζει την υπηρεσία My Research Dashboard, η οποία επιτρέπει σε συγγραφείς που δημοσιεύουν στα επιστημονικά περιοδικά του να μαθαίνουν με περισσότερες λεπτομέρειες και ταχύτερα στοιχεία που αφορούν την απήχηση των εργασιών τους. Η νέα αυτή υπηρεσία είναι δωρεάν για τους συγγραφείς των επιστημονικών περιοδικών του Elsevier και θα αντικαταστήσει τις υπηρεσίες CiteAlerts και Article Usage Alerts. Πρόκειται για μια εξατομικευμένη διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία θα παρέχει:

  • δεδομένα για το που βρίσκονται οι αναγνώστες των εργασιών σας και για ποιους επιστημονικούς κλάδους ενδιαφέρονται
  • λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς εντοπίζονται οι δημοσιεύσεις
  • άμεση πληροφόρηση σχετικά με το πώς μεταφορτώνονται, διαμοιράζονται και αναφέρονται οι δημοσιεύσεις

To My Research Dashboard συλλέγει, αναλύει και προβάλει στοιχεία από το Scopus, το ScienceDirect και το Mendeley για να αποτυπώσει τα δεδομένα αναφορών όλων των δημοσιεύσεων ενός ερευνητή, καθώς επίσης και τα ανώνυμα στοιχεία χρήσης από όλες τις δημοσιεύσεις των περιοδικών του Elsevier.

Η πρόσβαση στο My Research Dashboard απαιτεί έναν λογαριασμό χρήστη, αλλά όσοι ερευνητές είχαν προσωπικούς λογαριασμούς είτε στο Scopus, είτε στο ScienceDirect, μπορούν να συνδέονται με την εφαρμογή με εκείνα τα στοιχεία.

https://www.myresearchdashboard.com

Leave a Reply