Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λειτουργία υπηρεσίας ενημέρωσης για την κυκλοφορία υλικού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η λειτουργία αποστολής ειδοποιήσεων και ενημερώσεων δανεισμού. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες της Βιβλιοθήκης μας θα λαμβάνουν, λίγες ημέρες πριν τη λήξη του δανεισμού των τεκμηρίων τους, μηνύματα υπενθύμισης για την ημερομηνία επιστροφής. Οι χρήστες θα έχουν έγκαιρη ενημέρωση και έτσι, αναλόγως της κατάστασης του δανεισμού, θα μπορούν είτε να προχωρήσουν σε ανανέωση (εάν έχουν το δικαίωμα), είτε σε επιστροφή των δανεισμένων βιβλίων. Αντίστοιχες ενημερώσεις θα στέλνονται στους χρήστες της ΒΚΠ όταν παρέλθει η ημερομηνία επιστροφής, ώστε να γνωρίζουν, έστω και εκπρόθεσμα, πως να επιστρέψουν τα βιβλία που έχουν χρεωθεί.

Παρακαλούμε τους χρήστες της Βιβλιοθήκης μας να παρακολουθούν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στη Βιβλιοθήκη.

Υπογραμμίζουμε ότι τα μηνύματα αυτά αποστέλλονται αυτόματα από το σύστημα και οι παραλήπτες τους δεν θα πρέπει να απαντούν ή να θέτουν αιτήματα. Οι μόνες ασφαλείς δίοδοι επικοινωνίας με τη Βιβλιοθήκη είναι είτε η επίσκεψη στους χώρους της, είτε η τηλεφωνική κλήση στο 2610 969621 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας.

Leave a Reply