Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Webinar για τον οικονομικό αντίκτυπο του COVID-19

Η εταιρεία Dun & Bradstreet οργανώνει τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου, στις 15.00 (ώρα Ελλάδος) ένα διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) σχετικά με τον οικονομικό αντίκτυπο του COVID-19 καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να περιοριστεί η διαταραχή της εφοδιαστικής αλυσίδας (supply chain disruption). Σε αυτό το σεμινάριο ειδικοί της Dun & Bradstreet από το Ηνωμένο βασίλειο, τις Η.Π.Α. και την Κίνα θα εξετάσουν:

  • Πώς τα μέτρα ασφαλείας που υιοθετήθηκαν για να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού επηρέασαν τις τοπικές και την παγκόσμια οικονομία, καθώς και τη λειτουργία των επιχειρήσεων.
  • Τις επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα των επιχειρήσεων (businesses’ supply chains) και πώς μπορεί κανείς να αναγνωρίζει και να περιορίζει τον κίνδυνο, εκτός των άμεσων προμηθευτών, για να ελαχιστοποιηθεί η διαταραχή.
  • Πώς η λειτουργία των επιχειρήσεων επανέκαμψε στην Κίνα με μια ματιά στην οικονομική κατάσταση της περιοχής.

Για την παρακολούθηση του ηλεκτρονικού σεμιναριού χρειάζεται εγγραφή στη διεύθυνση https://www.brighttalk.com/webcast/13997/389402. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή και κατόπιν να σας σταλεί η ηχογράφηση του σεμιναρίου.