Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ψηφιακό αρχείο της Ελληνικής Φιλοσοφικής Επιθεώρησης στην Πασιθέη

Στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και της Συντακτικής Ομάδας του περιοδικού “Ελληνική Φιλοσοφική Επιθεώρηση” της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας, η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης (ΒΚΠ) του Πανεπιστημίου Πατρών ανέλαβε την δημιουργία του ψηφιακού αρχείου του περιοδικού και τη διάθεσή του στο διαδίκτυο σε καθεστώς ανοικτής πρόσβασης.

Ήδη έχει ψηφιοποιηθεί και ευρετηριαστεί το περιεχόμενο των 25 πρώτων τευχών του περιοδικού. Το ψηφιακό αρχείο του περιοδικού διατίθεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://efe.lis.upatras.gr, μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών εκδόσεων ανοικτής πρόσβασης Πασιθέη με την τεχνική υποστήριξη της ΒΚΠ.

Στο προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση, ευρετηρίαση και ανάρτηση στο ψηφιακό αρχείο των επόμενων 25 τευχών του περιοδικού. Το έργο εντάσσεται στη δράση της ΒΚΠ για τον συνεχή εμπλουτισμό των ψηφιακών συλλογών ανοικτής πρόσβασης της ΒΚΠ με ελληνικό επιστημονικό περιεχόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Παναγιώτη Γεωργίου, τηλ: 2610969623, email:panos@lis.upatras.gr

Leave a Reply