Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Erasmus Staff Mobility Week, ΒΚΠ, 2-6 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΒΚΠ από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 6/9/2013 έχει την τιμή να φιλοξενεί 20 στελέχη ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών από όλη την Ευρώπη στο πλαίσιο του ERASMUS Staff Mobility Week που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στο ίδρυμά μας.

Αυτή την βδομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους Ευρωπαίους συναδέλφους μας για το έργο και τις πρωτοβουλίες της βιβλιοθήκης και του ιδρύματός μας καθώς και τις εμπειρίες μας από τις προσπάθειές μας η βιβλιοθήκη μας να βγει αλώβητη και πιό δυνατή από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε τις εμπειρίες και τις ιδέες των συναδέλφων και των ιδρυμάτων τους σε όλο το φάσμα των λειτουργιών των βιβλιοθηκών τους.

Σήμερα ξεκινάει μια γεμάτη εβδομάδα, με εργαστήρια, παρουσιάσεις και κοινωνικά γεγονότα και εκδηλώσεις. Στόχος μας είναι στο τέλος της εβδομάδας να έχουμε αποκτήσει γνώσεις, εμπειρίες και ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας και επικοινωνίας με τις βιβλιοθήκες και ιδρύματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να έχουμε δώσει στους ξένους συναδέλφους μας την καλύτερη εικόνα της βιβλιοθήκης μας, του ιδρύματός μας, της Πάτρας και της χώρας μας.

Leave a Reply