Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποδοχή πρωτοετών στη Βιβλιοθήκη – 2021

Η ΒΚΠ οργανώνει τον Οκτώβριο τρεις ψηφιακές εκδηλώσεις υποδοχής πρωτοετών φοιτητών στις οποίες θα παρουσιαστεί -σύντομα και περιεκτικά- ο τρόπος λειτουργίας της. Οι εκδηλώσεις υποδοχής θα γίνουν μέσα από την πλατφόρμα Zoom στις 18 (Δευτέρα), 20 (Τετάρτη) και 22 (Παρασκευή) Οκτωβρίου 2021, στις 12:00 μ.μ., και είναι απαραίτητη η εγγραφή μέσα από τη σχετική φόρμα.

Ειδικότερα, θα παρουσιαστούν ο τρόπος έκδοσης κάρτας μέλους, ο κανονισμός για την κυκλοφορία υλικού, οι συλλογές της Βιβλιοθήκης και η ειδική λειτουργία της σε συνθήκες κορωνοϊού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις, ενώ σε κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις θα υπάρξει κλήρωση για μια τσάντα με δώρα από τη Βιβλιοθήκη.

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Zoom μέσα από τον ιδρυματικό τους λογαριασμό. Αναλυτικές πληροφορίες για το Zoom υπάρχουν στον δικτυακό τόπο του UPnet, των Τμημάτων που παρέχουν το σύνολο των υπηρεσιών τηλεματικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Σε σχετικό έγγραφο της Κοινωνικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών, Άτομα με Αναπηρίες μπορούν να ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας του Zoom.

Τέλος, το προσωπικό της ΒΚΠ είναι διαθέσιμο για ενημερώσεις πρωτοετών φοιτητών που θα διοργανώσουν με οποιονδήποτε τρόπο τα Τμήματα. Οι συντονιστές των ενημερώσεων αυτών μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο προσωπικό (κ. Αγγελική Γιαννοπούλου, 2610 969615 και κ. Αλεξάνδρα Γούδη, 2610 969630).