Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βελτιώσεις στο σύστημα TurnItIn για κείμενα από εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενεργοποιήθηκε στο TurnItIn η δυνατότητα ανίχνευσης παράφρασης κειμένου από εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης. Αυτή η δυνατότητα αποτελεί επέκταση της δυνατότητας ανίχνευσης κειμένων που έχουν παραχθεί από εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης και πλαισιώνει την υπάρχουσα αναφορά του TurnItIn.

Με την ανίχνευση παραφρασμένων κειμένων από εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης, οι διδάσκοντες/ουσες μπορούν να εντοπίζουν τμήματα κειμένου που πιθανόν δημιουργήθηκαν αρχικά με μια εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης και τροποποιήθηκαν περαιτέρω χρησιμοποιώντας μια ανάλογη εφαρμογή παράφρασης κειμένου. Οι διδάσκοντες/ουσες μπορούν να βλέπουν στην ίδια αναφορά, με διαφορετικά χρώματα, τα μέρη εκείνα που γράφτηκαν από ένα εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης και που παραφράστηκαν στη συνέχεια από άλλα παρόμοια εργαλεία.

Παράλληλα, έγιναν και άλλες βελτιώσεις στο σύστημα, όπως η αύξηση του μέγιστου ορίου πλήθους λέξεων για υποβολές από 15.000 λέξεις σε 30.000 λέξεις για ανίχνευση κειμένων τεχνητής νοημοσύνης, και η εμφάνιση του ποσοστού κειμένου τεχνητής νοημοσύνης μόνο όταν είναι από 20% και πάνω.