Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημοσίευση αποτελεσμάτων έρευνας ικανοποίησης χρηστών

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέχθηκαν κατά την έρευνα ικανοποίησης χρηστών της Βιβλιοθήκης μας δημοσιεύονται τα αποτελεσματά της στην ιστοσελίδα https://library.upatras.gr/statistics/study2018. Η έρευνα αφορούσε στην ικανοποίηση των χρηστών από τις υπηρεσίες που διατίθενται από τη Βιβλιοθήκη και αποσκοπούσε στην μελέτη της άποψής τους για τις υπηρεσίες αυτές, καθώς και για τους τρόπους βελτίωσης τους. Στην έρευνα συμμετείχαν 950 χρήστες της Βιβλιοθήκης μας, οι οποίοι με τις βαθμολογήσεις και τα σχόλια τους βοηθούν το έργο μας να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες. Ο γενικός δείκτης ικανοποίησης ήταν 82.86%.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, αλλά και τους επισκέπτες μας που με τα επικοδομητικά σχολιά τους στις καθημερινές συναλλαγές μας, προτείνουν τρόπους βελτίωσης της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης μας. Κάποιες από τις παρατηρήσεις σας έχουν δρομολογηθεί και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Με την ευκαιρία της παρούσας ενημέρωσης να υπενθυμήσουμε σε όσους είχαν κερδίσει δώρα συμμετοχής ότι μπορούν να τα παραλαμβάνουν κατά τις πρωϊνές ώρες λειτουργίας της ΒΚΠ από το Γραφείο Δανεισμού.