Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δοκιμαστική πρόσβαση στην εφαρμογή Complete Anatomy

Σας ενημερώνουμε πως ο Συνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών έχει ενεργοποιήσει συμφωνία δοκιμαστικής πρόσβασης στην εφαρμογή Complete Anatomy του Elsevier έως τις 31/12/2024.

H Complete Anatomy είναι η πιο προηγμένη πλατφόρμα τρισδιάστατης ανατομίας στον κόσμο, σχεδιασμένη για να μεταφέρει πρωτοποριακά τρισδιάστατα μοντέλα, εικονικές ανατομές, διαδραστική μάθηση και πολλά άλλα στον τομέα της ανατομίας. Η Complete Anatomy επιτρέπει σε κάποιον/α να οπτικοποιήσει, να χειριστεί, να επεξεργαστεί και να κατανοήσει στοιχεία της ανατομίας με εκπληκτικά ρεαλιστικές λεπτομέρειες.  Η Complete Anatomy είναι μια ευέλικτη, συμπεριληπτική και εξατομικευμένη πλατφόρμα εκμάθησης Ανατομίας που χρησιμοποιεί εξαιρετικά λεπτομερή, τρισδιάστατα, πολυεπίπεδα μοντέλα για την οπτική εξερεύνηση των δομικών σχέσεων του ανθρωπίνου σώματος και την “ευθυγράμμιση” της απεικονιστικής ανατομίας με την πραγματική ανθρώπινη μορφή. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία καθιστά έννοιες και συστήματα εύκολα κατανοητά από τους/ις φοιτητές/ες και βοηθά το εκπαιδευτικό προσωπικό στη διδασκαλία του. Περιλαμβάνει, μαθήματα από ειδικούς, αξιόπιστους πόρους, ακριβή ανθρώπινα μοντέλα, 300+ διαλέξεις, 1.500+ βίντεο, κ.α.

Χαρακτηριστικά

  • Διευκολύνει την εξ αποστάσεως, αυτοκατευθυνόμενη μάθηση.
  • Οι φοιτητές μπορούν εύκολα να εξερευνήσουν την πλατφόρμα και να μάθουν με τον δικό τους ρυθμό, οπουδήποτε.
  • Συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου της διδασκαλίας των βασικών θεμάτων και επιταχύνει την εκμάθηση.
  • Δίνει την δυνατότητα στο εκπαιδευτικό προσωπικό να μοιραστεί με τους/ις φοιτητές/ριες προκαθορισμένα μαθήματα που περιέχουν εξαιρετικά λεπτομερείς διαλέξεις ανατομίας.
  • Διαθέτει βελτιωμένα εργαλεία παρουσίασης για την υποστήριξη της διαδικτυακής διδασκαλίας.
  • Η Complete Anatomy βοηθά τους/ις φοιτητές/ριες να καταλάβουν τι βλέπουν σε μια μαγνητική τομογραφία, αξονική τομογραφία ή ακτινογραφία, συσχετίζοντας την με τα μοντέλα εγκάρσιας-τομής που διαθέτει.
  • Επιτρέπει την διδασκαλία και την εκμάθηση της ανατομίας του σώματος από κάθε οπτική γωνία.

Πρόσβαση

Η πρόσβαση γίνεται με τους εξής τρόπους:

[1] Με αναγνώριση διευθύνσεων IP εντός του ιδρύματος ή με χρήση VPN

  1. Αποθηκεύστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή ανάλογα με τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε (Windows, iOS, Android κτλ), είτε μέσω της ιστοσελίδας https://3d4medical.com/ είτε μέσω του αντίστοιχου App Store.
  2. Εκκινήστε την Complete Anatomy, ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής εντός της εφαρμογής και επαληθεύστε το email σας.
  3. Η διαδικασία ενεργοποίησης της άδειας πραγματοποιείται μετά την επαλήθευση του email με τον σχετικό σύνδεσμο που θα σας έρθει στο email που δηλώσατε.

[2] Εκτός δικτύου του ιδρύματος με κωδικό ενεργοποίησης

  1. Αποθηκεύστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή ανάλογα με τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε (Windows, iOS, Android κτλ), είτε μέσω της ιστοσελίδας https://3d4medical.com/ είτε μέσω του αντίστοιχου App Store.
  2. Εκκινήστε την Complete Anatomy, ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής εντός της εφαρμογής και επαληθεύστε το email σας.
  3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ο λογαριασμός μου και εισάγετε τον κατάλληλο Κωδικό ενεργοποίησης στην περιοχή εξαργύρωσης κωδικού (redeem code area).
    • Κωδικός ενεργοποίησης Student Plus: (755313122016)
    • Κωδικός Ενεργοποίησης Άδειας Εκπαιδευτή: (319277411168)

Για τεχνικά ζητήματα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο HEAL-Link, 2310998210 και support@heal-link.gr.