Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δοκιμαστική πρόσβαση στην ProQuest Dissertations & Theses Global

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί δωρεάν δοκιμαστική περίοδος πρόσβασης στην πηγή ProQuest Dissertations & Theses Global (PQDT). Πρόκειται για μια διαθεματική συλλογή με 5 εκατομμύρια περίπου εγγραφές διατριβών και εργασιών, εκ των οποίων σχεδόν 3 εκατομμύρια είναι σε πλήρες κείμενο.

Η περίοδος δοκιμαστικής πρόσβασης θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Απριλίου 2022 και μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του συνδέσμου https://trials.proquest.com/access?token=cQdOLyIXHeoYKkaUxFSkKHpHA.

Στην ιστοσελίδα αυτή θα επιλέξετε τον τίτλο της βάσης, που θα σας οδηγήσει στη σελίδα της πηγής προκειμένου να ξεκινήσετε την αναζήτηση (Start your search). Παράλληλα, δίπλα από τον τίτλο της βάσης μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο διάστημα της δοκιμαστικής περιόδου. Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε  “Cross searchable on ProQuest” και θα οδηγηθείτε στην κεντρική σελίδα αναζήτησης της Proquest, όπου επιλέγοντας την ενότητα Dissertations & Theses μπορείτε να ψάξετε τις διατριβές και εργασίες.

Σημειώνεται ότι κάθε ηλεκτρονική υπηρεσία τρίτων που παρέχει η ΒΚΠ διέπεται από όρους και συνθήκες (Terms & Conditions) οι οποίοι πρέπει να τηρούνται από τους χρήστες. Για το σκοπό αυτό κάθε χρήστης πρέπει να τους λαμβάνει υπόψη και να τους αποδέχεται πριν προχωρήσει σε χρήση της υπηρεσίας αυτής (π.χ ηλεκτρονικά περιοδικά, online βάσεις δεδομένων, κλπ), όπως επίσης και τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων (Ν. 2121/93).

Απαγορεύεται η κατάχρηση ή μη σύννομη χρήση όλων των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ΒΚΠ (όπως π.χ. η συστηματική αποθήκευση του πλήρους περιεχομένου τευχών ηλεκτρονικών περιοδικών, η με οποιοδήποτε τρόπο διάθεση αυτού του ηλεκτρονικού υλικού σε άλλους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες εντός ή εκτός της χώρας, κλπ.)